Gépjármű bérbeadás

Fiat Ducato
Dobozos kivitel, 10 db 8,000 Ft-tól 25,000 Ft-ig
Fiat Ducato
Kisbusz kivitel
személyszállítás 5 db
12,000 Ft-tól 24,000 Ft-ig
VW Caddy
1999-től 2010-es évjáratig 10 db 4,500 Ft-tól 10,000 Ft-ig
Ford Fiesta
Kisteher 2 db 4,500 Ft-tól 6,500 Ft-ig

Autóbérlés feltételei

Az alábbi iratokra lesz szüksége az autóbérléshez:

  • Jogosítvány
  • Lakcímkártya
  • Érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél
  • TB kártya
  • Adó igazolvány

Amit a Bérlésről tudni kell:

Amennyiben megtalálta oldalunkon a megfelelő gépjárművet hívjon minket, és mi elintézzük önnek a hátralévő tennivalókat, melyek a bérléshez szükségesek.

Ha nem talál igényeinek megfelelő autót, ne aggódj, hívj fel minket és mi ismertetjük a telephelyünkön lévő gépjármű parkról. Nincs az oldalon az összes elérhető autó feltűntetve.

Ahhoz, hogy ki tudja bérelni az autót kaució kifizetésére lesz szükség. A kaució összege a bérelni kívánt autó típusától függ. A pontos összegről telefonon tudjuk tájékoztatni. A kauciót természetesen maradéktalanul visszakapja a bérleti időszak végén, amennyiben a bérautót késés nélkül, ép állapotban visszahozza.

A bérleti díj tartalmazza a kötelező biztosításokat, és az autók többségénél a Casco-t is. Ezenkívül tartalmazza még a belföldi autópályadíjat, valamint napi 300 Km-t (ezen felül 20Ft/Km).

A biztosítás nem terjed ki a gumit, felnit, valamint az utasteret ért károkra.

Minden 24 órát meghaladó újabb 1 óra eltelte egy újabb teljes napnak számít, a bérleti díj kiszámítása ez alapján történik. Ettől eltérni csak előre egyeztetett, és előre megállapodott feltételek mellett van lehetőség.

Az autót kifogástalan műszaki állapotban, teli üzemanyagtartállyal, tisztán fog átadásra kerülni. Szeretnénk, ha az autó ugyanilyen állapotban lenne a visszaadáskor, sérülésmentesen, tisztán, és teli tankkal.

Amennyiben az autó nem az átadásnál kapott tisztaságában (külső/belső) kerül visszaadásra, takarítási díj kifizetésére lesz szükség.

Ha üzemanyag hiányzik a tankból, a hiányzó üzemanyag ára felszámolásra kerül.

Amiket az autóhoz kapsz a bérlés során:

Forgalmi engedély

1 db gyári kulcs

KRESZ által előírt tartozékok

Évszaknak megfelelő abroncsok

Baleset, vagy káresemény esetén a bérlőnek haladéktalanul értesítenie kell bérbeadót.

Baleset esetén kárbejelentő lapot kell kitölteni, és felvenni a rendőrségi jegyzőkönyvet, azután továbbítani ezeket bérbeadónak.

Szükség esetén tudunk cserejárművet biztosítani!